Iris, Berga

SET DE JUNY

La Vall d’Hebron. Dimarts de nou. He vist el meu fill ben tranquil dins meu, el ventre càlid el segueix bressolant. S’assembla al seu pare. Avui es tapava la cara amb una mà, tan petit. Tot està bé, el batec, les mides. Creix, pesa gairebé un quilo tres-cents. Encara no sabem el nom, però ahir em va semblar que G és macu i m’agrada.

Baixen les gotes per la via, sento el líquid fresquet que em travessa el braç. Bosses de plàstic que pengen d’un ham. La vermella fa respecte, em familiaritzo amb aquest color sanguinós ataronjat que em surt per l’orina abans de marxar. Vermell d’amor.

SIETE DE JUNIO

El Valle de Hebrón. Martes de nuevo. He visto mi hijo muy tranquilo dentro de mí, el vientre cálido lo sigue meciendo. Se parece a su padre. Hoy se tapaba la cara con una mano, tan pequeño. Todo está bien, el latido, las medidas. Crece, pesa casi un kilo trescientos. Todavía no sabemos el nombre, pero ayer me pareció que G es bonito y me gusta.

Bajan las gotas por la vía, siento el líquido fresquito que me atraviesa el brazo. Bolsas de plástico que cuelgan de un anzuelo. La roja da respeto, me familiarizo con este color sanguinoso anaranjado que me sale por la orina antes de irme. Rojo de amor.

Maribel, Sabadell

Paula, Tarragona

Gemma, Mataró

Paula, Huesca